Accu klopboormachine

Filters
13 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een accu klopboormachine?

Een accu klopboormachine is een andere soort accu boormachine. Op deze soort zit een klopfunctie wat er voor zorg dat boren door sterker materiaal, zoals steen, een stuk eenvoudiger gaat. Dit komt door de klopfunctie, wat er voor zorgt dat de hamer in de lengte richting van de machine krachtig heen-en-weer beweegt en het materiaal op deze manier verbrijzelt.

In de essentie is dit vergelijkbaar met de hamerfunctie van een accu boorhamer, alleen is de klopfunctie van de accu klopboor schroefmachine minder zwaar. De klopbeweging van de boor neemt toe zodra er een hogere druk op wordt uitgeoefend. Zonder deze druk is de klopfunctie niet voelbaar. De druk samen met de snelheid van de rotatie van de boor bepalen de efficiëntie.

Deze accu klopboormachine is perfect voor muren van stevigere materialen, zonder dat je hele muur verpulverd wordt. Daarbij heb je geen last van draden omdat deze boor op een accu is gemaakt.

Een klopboormachine accu aangedreven of boorhamer: Welke kies je?

Veel mensen vragen zich af: een klopboormachine accu aangedreven of boorhamer, welke kan ik beter gebruiken? Het verschil tussen de twee varianten zit hem in de kracht van de machine.

  • Een boorhamer is veel krachtiger dan de beste accu klopboormachine en is daardoor zelfs geschikt voor materialen als beton. Daarbij kun je deze variant beter gebruiken wanneer je wilt breken en beitelen.
  • Het voordeel van de klopboormachine accu aangedreven is dat deze, door het lagere toerental, zonder de rest van het materiaal te beschadigen, eenvoudig gaten boort in materialen als steen. Wanneer hier een te groot toerental gebruikt zal worden, bestaat de kans dat je de rest van het materiaal beschadigd.

Voor je gaat beslissen welke van de twee je het beste kunt gebruiken is het dus belangrijk om in kaart te hebben in welk soort materiaal je gaat boren en hoeveel kracht je hiervoor nodig hebt.

Voordelen van een accu klopboor

Zoals hierboven genoemd is de accu klopboor meer geschikt voor semi harde materialen en kan deze hier eenvoudig gaten in boren zonder het overige materiaal te beschadigen.

Daarbij heeft de klopboormachine met accu het voordeel dat deze niet afhankelijk is van netstroom. Hierdoor hoef je nooit rekening te houden met stopcontacten en kun je overal makkelijk de machine gebruiken.

Bovendien is door het ontbreken van snoeren de accu klopboormachine lichter en mobieler. De machine kan eenvoudig boven het hoofd getild worden en lastig te bereiken hoeken of plekken zijn geen probleem. Zoek je meer van dit soort gereedschap op accu? Bekijk ons assortiment accu gereedschap!

Accu klopboormachine kopen bij HoukemaTools

HoukemaTools biedt verschillende varianten van de accu klopboormachine van hoogwaardige kwaliteit. Voor materialen als steen is deze boor perfect, zonder het overige materiaal, van bijvoorbeeld de muur, te beschadigen. Deze variant op accu is bovendien erg flexibel door het mobiele gebruik.

Wij zijn officiële dealer van het merk Einhell Premium, daarom hebben wij veel accu schroef klopboormachines van Einhell in ons assortiment. Garantie op deze producten is 24 maanden, maar deze kan verlengd worden naar 36 maand wanneer de machine wordt geregistreerd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen naar [email protected]. Onze experts doen hun uiterste best zo snel mogelijk te antwoorden. Wij hebben veel producten op voorraad, waardoor jouw bestelling binnen 2 dagen bij jou thuis kan zijn. Bekijk ons assortiment en kies de nieuwste accu klopboormachine aanbieding!