Accu polijstmachine

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

Waarvoor kan je een accu polijstmachine gebruiken

Een accu polijstmachine is bij uitstek hét stuk gereedschap om metalen objecten weer te laten schitteren. Over het algemeen wordt het gebruikt om bijvoorbeeld de auto weer helemaal te laten glanzen. Door de buitenkant van de auto te poetsen met wax of polijstmiddel zorg je ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet.

Maar ook voor bijvoorbeeld een motor is het de ideale oplossing als je die weer wilt laten glanzen. Want in de zomer op een glanzende motor rijden is toch net wat leuker dan op een doffe motor.

Daarnaast is het bij sommige excentrische polijstmachines accu aangedreven zo dat ze ook als accu schuurmachine ingezet kunnen worden. Doordat op deze varianten ook schuurpapier geplaatst kan worden zijn ze dus multi-inzetbaar.

De voordelen van een polijstmachine accu aangedreven

Een polijstmachine accu aangedreven biedt een aantal voordelen:

  • Overal inzetbaar, dankzij de accu ben je niet meer afhankelijk van beschikbaar netstroom.
  • Eenvoudig te gebruiken, doordat je geen snoeren meer hebt kan je makkelijker alle hoekjes meepakken.
  • Veiligheid, geen gevaarlijke losse liggende snoeren meer.

Wanneer je besluit om een accu poetsmachine aan te schaffen dan doe je dat bij HoukemaTools. Wij verkopen uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn wij Einhell Premium Dealer. Daardoor betaal je nooit te veel voor je Einhell producten!

Heb je nog vragen over ons accu gereedschap? Neem gerust contact met ons op, onze experts helpen jou graag met het maken van de juiste keuze! Is de keuze al gevallen op één van onze apparaten? Wacht dan niet langer en koop vandaag nog een nieuwe accu polijstmachine!