Garagekrikken & potkrikken

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Silverline Silverline Garagekrik 2 Ton
-16%
Silverline Garagekrik 2 Ton
69,99 58,95
Silverline Silverline Ligkar t.b.v. automonteur
-25%
Silverline Silverline Potkrik 10 Ton
-25%
Silverline Potkrik 10 Ton
59,95 44,95

Auto onderhoud met HoukemaTools

Bij Automotive kun je natuurlijk denken aan het onderhoud aan de auto of de bandenwissel in het voorjaar en najaar van de winter- en zomerbanden. Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van garagekrikken of potkrikken, om de banden van de auto van de grond te liften, zodat deze gewisseld kunnen worden.

Ondersteunen van de as

Het is ook mogelijk om een gehele as van de auto omhoog te zetten en te blijven ondersteunen. Hiervoor kunnen assteunen gebruikt worden. De as van de auto kan in de steun gezet worden, zodat deze stabiel blijft staan. Assteunen zijn daarnaast ook in hoogte verstelbaar. Het werken onder de auto met bijvoorbeeld een ligkar is dan ook ten allen tijde veilig. 

Starthulp & Druppelladers

Auto's die vaak langere tijd stilstaan, zoals oldtimers, staan vaak met een lege accu. Een auto accu laat zichzelf op tijdens het rijden, maar ontlaad ook langzaam bij het stilstaan van langere tijd. Dit proces wordt versneld bij lage temperaturen of bij oudere en slechte accu's. Het aansluiten van een druppellader op de accu zorgt ervoor dat er stroomcirculatie in de accu blijft. Dit resulteert in een langere levensduur van de accu én het op peil houden van het stroomniveau van de accu. Voor het kiezen van een juiste druppellader is het van belang om te weten hoeveel Ampère de auto accu is. Het laadvermogen van de druppellader moet overeenkomen. Met een 120Ah acculader, kan dan ook maximaal een 120Ah accu geladen worden.

Sommige voertuigen zijn een starthulp nodig voor het starten, ook deze heeft HoukemaTools in het assortiment. De snelstarters zijn vaak een combinatie van een starthulp en acculader. Dit wordt veel gebruikt in werkplaatsen, omdat deze groter zijn in omvang.

Automotive

HoukemaTools kent ook een automotive assortiment met alle benodigdheden voor jouw auto of aanhanger. Dit assortiment bestaat uit de merken Carpoint, KWB, Carplus & Einhell. Zo is er koelvloeistof, sleepkabels en reservelampen voor de auto verkrijgbaar. Voor de winterse dagen is er tevens ruitenontdooier-vloeistof en ijskrabbers beschikbaar voor het ontdooien van de autoruiten. 

Daarnaast zijn er ook diverse accessoires voor aanhangwagens beschikbaar. Het assortiment kent onder andere verschillende afmetingen van netten voor de aanhangwagen, zodat voor jouw aanhangwagen altijd de juiste maat verkrijgbaar is. Voor het vastzetten van grote/zware ladingen kan ook gebruik gemaakt worden van spanbanden, zodat de lading goed vastgezet kan worden op de kar. 

Heb je meer informatie nodig over de beste krik, starthulp of druppellader voor jouw wensen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!