Accu slagschroevendraaier

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Wat is een accu slagschroevendraaier?

Een accu slagschroevendraaier, ook wel een accu slagschroefmachine, is een speciaal soort schroevendraaier op een accubatterij, die door middel van extra kracht lange schroeven eenvoudig vast of los kan schroeven. Zelfs wanneer schroeven stevig vastgedraaid zitten of gecorrodeerd zijn, is het met een slagschroevendraaier op accu geen probleem om deze los te krijgen.

De accu slagschroefmachine is voorzien van een slagkop in plaats van een motor, in tegenstelling tot de accu schroefboormachine. Dat wil zeggen dat zelfs bij grotere schroeven wordt er niet meer stroom gevraagd van de accu. Zo gaat hij veel langer mee. Wel moet opgelet worden bij kwetsbare materialen, er zit namelijk geen slipkoppeling.

De voordelen van een slagschroevendraaier op accu

Daarbij is het bij een accu slagschroevendraaier niet nodig om kracht te zetten tijdens het schroeven, in tegenstelling tot gewone schroefmachines. Daarom is het heel eenvoudig om op lastige posities te werken.

Bovendien kan een slagschroevendraaier op accu ook gebruikt worden om te boren. Hier moet wel goed gelet worden op de grootte van de boor. Deze moet klein genoeg zijn dat het slag mechanisme niet in werking gesteld wordt. De boor moet wel voorzien zijn van een ¼” bit, anders past deze niet op de boor.

Daarbij is deze variant erg wendbaar en hoef je geen rekening te houden met snoeren. Door de krachtige batterijen zorgen voor een lange levensduur. Zo heb je alle bewegingsvrijheid bij het klussen

Welke soorten accu slagschroefmachines zijn er?

De accu slagschroefmachines zijn er in diverse varianten te verkrijgen. Zo bieden wij verschillende kwaliteitsmerken. 

Daarnaast variëren de accu slagschroevendraaiers in hun toerental, voltage en vermogen. De ampère en voltage geven de accuduur aan. Hoe hoger het voltage, hoe minder stroom hij nodig heeft. Het toerental wordt uitgedrukt in rpm, en geeft het aantal slagen per minuut aan. Het aantal slagen per minuut is voor klussers vaak doorslaggeven om te bepalen voor welke variant gekozen wordt.

Accu slagschroevendraaier kopen bij HoukemaTools?

Bij HoukemaTools kun je terecht voor verschillende varianten van de accu slagschroefmachines en ander accu gereedschap van hoogwaardige kwaliteit. Voor het schroeven en boren van grotere schroeven zonder tegendruk te geven is deze schroevendraaier ideaal. Daarbij is het apparaat op basis van accu zeer handig, omdat je niet vast zit aan allerlei draden en je geen rekening hoeft te houden met de plaats van stopcontacten.

Weet je niet zeker welke variant het beste bij jou past? U kunt contact opnemen met onze klantenservice door te mailen naar [email protected]. Onze experts kunnen jou verder helpen. Veel producten kunnen wij uit voorraad leveren, daarom kan jij jouw bestelling soms al binnen 2 dagen in huis hebben. Voor een nieuwe accu slagschroevendraaier bestel je bij HoukemaTools.