Wandschuurmachine

Filters
9 ProductenPagina 1 van 1

Wandschuurmachine voor de grote oppervlakten

Een wandschuurmachine, ook wel plafondschuurmachine genoemd, maakt schuurwerkzaamheden een stuk gemakkelijker. Deze machine is ideaal voor de grote oppervlakten zoals wanden en plafonds. Bekijk hier het aanbod van wandschuurmachines en koop voordelig online!

Gebruik van een wandschuurmachine

Voorbereiding is het halve werk! Bereid je daarom goed voor, niet alleen het oppervlak maar ook jezelf. Denk hierbij aan een stofmasker, veiligheidsbril en gehoorbescherming. Om het oppervlak voor te bereiden, raden wij aan om alle stofdeeltjes, losse verfresten en behang van tevoren te verwijderen. Let vervolgens ook op de instellingen van de schuurmachine. Denk hierbij aan de snelheid van de machine en de juiste schuurgraad voor het oppervlak dat je gaat schuren. Wanneer u begint met schuren, houdt u de schuurmachine stevig met beide handen vast. Beweeg gelijkmatig over het oppervlak en zorg ervoor dat de machine niet te lang op één plek blijft staan om overmatig schuren te voorkomen.

Stofafzuiging

De meeste wandschuurmachines zijn voorzien van een stofafzuigingssysteem. Zorg ervoor dat dit systeem goed is aangesloten om een schone werkomgeving te behouden.

Koop voordelig online een wandschuurmachine

Heb je vragen over dit type machine? Bel of mail ons gerust. We kunnen u adviseren met betrekking tot het type, het vermogen en het meest geschikte merk voor jou. Misschien weet u al precies wat je zoekt. In dat geval is het heel eenvoudig om online te bestellen. Twijfel dus niet, profiteer van onze scherpe prijzen en koop hier je nieuwe wandschuurmachine.