Accu tacker

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell  FIXETTO 18/50 N - Solo - Nageltacker
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell TE-CN 18 Li Solo Accu Tacker
GRATIS-STARTERKIT-4Ah
Einhell Gereedschap Einhell  FIXETTO 18/38 S Accu Nietpistool SOLO
GRATIS-STARTERKIT-4Ah

Wat is een accu tacker?

Een accu tacker, ook wel accu spijkerpistool genoemd, schiet spijkers op hoge snelheid. De spijkers worden met elektrische kracht, dus niet gas gedreven, op hoge snelheid geschoten. De spijkers kunnen op deze manier snel en goed bevestigd worden.

Een tacker, accu gedreven, is ideaal om verschillende producten aan elkaar vast te maken. Vooral wanneer er veel spijkers achter elkaar gemonteerd moeten worden is het erg nuttig. Daarnaast het krachtiger dan een accu nietmachine. Hoewel dit voor veel klussen ook een goede keuze is, is de accu tacker voor het zwaardere werk de beste keuze!

Waarvoor is een tacker, accu gedreven, handig?

Een tacker, accu gedreven, is handig wanneer er veel spijkers geschoten moeten worden. Dit kan zijn wanneer er bijvoorbeeld meubels gestoffeerd moeten worden. Vaak is de afwerking met een elektrisch spijkerpistool veel sneller en nauwkeurig dan met een klassieke spijker en hamer.

Ook op plekken waar je lastig bij kan komen is het de beste keuze. Door het relatief lichte gewicht is het makkelijk boven je hoofd te tillen. Ideaal dus wanneer je in hoge hoeken spijkers moet schieten.

De voordelen van een tacker op accu

Een tacker op accu heeft veel voordelen. Het is handiger dan eentje met snoer en ook ten opzichte van een die op gaspatronen werkt. Zie hieronder een aantal voordelen:

  • Accu aangedreven spijkerpistolen zijn niet afhankelijk van netstroom. Hierdoor kan je deze overal gebruiken.
  • Door het relatief lichte gewicht kan het gebruikt worden op alle lastige plekken.
  • Doordat het op elektriciteit werkt ben je niet afhankelijk van gaspatronen. Een accu is makkelijk op te laden, en minder schadelijk voor het milieu dan gaspatronen.
  • Een pistool kan veel en accuraat spijkers schieten. Dit is minstens net zo goed en accuraat als met een spijker en hamer.
  • Door de grote hoeveelheid kracht die vrijkomt, kom je makkelijker door hardere materialen.

Een accu tacker haal je bij HoukemaTools

Een accu tacker van hoge kwaliteit haal je bij HoukemaTools. Bij ons koop je accu gereedschap onder de beste voorwaarden. Zo is bijvoorbeeld de verzending gratis!

Daarnaast staan onze experts altijd klaar om jou te helpen. Door onze velen jaren aan expertise die wij hebben opgebouwd, kunnen wij altijd advies op maat aanbieden. Neem vooral contact met ons op wanneer je vragen hebt.

Is het juiste product al gevonden? Twijfel dan niet langer en bestel vandaag nog de nieuwe accu tacker!