Slijpmachine accessoires

Filters
52 ProductenPagina 1 van 3
Silverline Silverline Diamant slijpschijf 230mm
-25%

Op zoek naar slijpschijven voor jouw tegelzaag, snijder & slijptol?

Bij HoukemaTools is een divers assortiment aan doorslijpschijven, diamantslijpschijven en afbraam- & lamellenschijven. Iedere accessoire is van toepassing op een bepaalde klus. Zo zijn doorslijpschijven geschikt voor het doorslijpen van onder andere staal, aluminium en RVS. Deze schijven zijn in zowel 1,0 en 3,0mm dikte te krijgen en diverse diameters van 115 tot 230mm, zodat voor iedere slijptol de juiste schijven passend zijn. Naast slijpen met een haakse slijper kun je er ook mee schuren en borstelen.

Daarnaast zijn de diamantslijpschijven ook voor de slijptol in diverse maten. Er zijn segmentbladen beschikbaar voor het zagen van beton & steen in verschillende diameters, maar ook gladde bladen voor het zagen van tegels. Naast dat deze voor haakse slijpers beschikbaar zijn, biedt HoukemaTools ook een ruim assortiment diamantbladen voor verschillende tegelsnijmachine en tegelzaagmachines

De haakse slijper is een veelzijdig stuk gereedschap. Let op dat je dan altijd je juiste slijpschijf mee bestelt. Bestel jouw slijpmachine met de juiste schijven hier tegen scherpe prijzen en wij zorgen voor een snelle & vakkundige levering. We helpen je graag bij het uitzoeken van het juiste gereedschap accessoires voor jouw klus. Neem contact op per mail of telefoon. We geven je graag deskundig advies, zodat je altijd de juiste keuze maakt!