Terug

Accu compressor (2)

Een accu compressor hoort thuis in iedere gereedschapset. Wanneer iets opgepompt moet worden dan is een accu luchtcompressor dé oplossing. Daarnaast is het ook ideaal om standaard in de auto te hebben liggen. De compressor op accu kan je overal gebruiken!

Filters

Accu compressor

Wat is een accu compressor?

Een accu compressor is in essentie een geautomatiseerde luchtpomp met extra vermogen. Door gebruik te maken van een motor kan de luchtdruk gereguleerd worden. Een luchtdrukpomp is dan ook geschikt voor veel verschillende klussen.

Doordat de compressoren bij HoukemaTools een hoog vermogen hebben is de luchtdruk voor veel taken hoog genoeg. Want het oppompen van een zwembadje of bal heeft natuurlijk veel minder druk nodig dan een autoband. Met het gebruik van een drukregelaar zijn beide taken echter geen probleem.

De compressor op accu heeft daarnaast als voordeel dat het altijd en overal te gebruiken is. Dus ook wanneer er een taak is ver buiten de bewoonde wereld en zonder stopcontacten kan je gewoon aan de slag.

Waarvoor gebruik je een compressor op accu

Een compressor op accu kan je voor veel verschillende taken gebruiken. Het kan voor simpele kleine taken gebruikt worden. Zoals het oppompen van een bal of opblaasbaar zwembad.

Maar ook kan het gebruikt worden als autobanden pomp. Op accu werkende pompen hebben daarnaast vaak het voordeel dat ze kleiner zijn en dus makkelijker om mee te werken.

Naast het oppompen van spullen kan het ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld een blaaspistool. Dus ook wanneer je met hoge luchtdruk objecten wilt schoonmaken is het zeer geschikt.

Als laatste is een compressor, accu aangedreven, ook handig voor het leeg laten lopen van objecten. Doordat het ook lucht ergens uit kan zuigen kan je zonder problemen dingen vacuüm zuigen.

Een draagbare accu luchtcompressor is multifunctioneel

Doordat een luchtcompressor op accu vaak niet heel groot zijn, zijn ze erg mobiel. Je kan ze zonder al te veel moeite meenemen naar alle klussen. Zo is onze grootste variant slechts 9 kilogram. Dit maakt het product zeer draagbaar.

Bij HoukemaTools leveren we een compressor op batterij vaak met handige bijbehorende accessoires. Zo krijg je bij de Einhell TE-AC 36/6/8 het volgende bijgeleverd:

 • Een blaaspistool met luchtdrukmeter.
 • Verschillende opzetstukken, van ballenpomp tot bandenpomp
 • 2 kabels voor korte en langere afstanden
 • Extra opzetstukken voor bijvoorbeeld een luchtbed of opblaasbaar zwembad

Naast een luchtdrukmeter op het blaaspistool is er ook een luchtdrukmeter op de compressor aanwezig. Zo weet je altijd zeker dat je de juiste luchtdruk creëert.

Wat zij de voordelen van een compressor accu gedreven

Een compressor, accu aangedreven, biedt een hoop voordelen. Zowel doordat het een draagbare compressor is als doordat het over een accu beschikt. Een aantal van deze voordelen zijn:

 • Licht van gewicht, de zwaarste variant is 9 kilogram.
 • Het is een mobiele compressor. De accu zorgt ervoor dat het altijd te gebruiken is. Tevens is de accu bij Einhell universeel en dus ook te gebruiken voor ander accu gereedschap.
 • Voorzien van een tank tot wel 6 liter.
 • Een krachtige motor waardoor ook autobanden opgepompt kunnen worden.
 • Voorzien van meerdere accessoires waardoor je het kan toepassen op veel objecten.
 • Uitgerust met drukregelaar. Hierdoor voorkom je een te hoge luchtdruk.
 • Een zuigcapaciteit tot wel 130 liter per minuut.

Een accu luchtpomp biedt dus een hoop gebruiksgemak en zorgt ervoor dat klussen veel sneller gaan.

Een accu compressor kopen doe je bij HoukemaTools!

Bij HoukemaTools verkopen wij uitsluitend producten van hoge kwaliteit. Desondanks hanteren wij scherpe prijzen. Dit kunnen wij deels realiseren doordat wij een exclusieve Einhell Premium dealer zijn.

Een ander voordeel is dat wij een grote showroom hebben. Hier kan je alle producten bekijken en uitproberen. Ook kunnen wij daar alle vragen over een compressor op accu beantwoorden. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Geen probleem ook telefonisch of per mail beantwoorden wij graag al jouw vragen.

Is de keuze inmiddels gemaakt? Bestel dan vandaag nog een nieuwe accu compressor!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Houkematools 9 / - Reviews @
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »