Accu kruimeldief

Filters
11 ProductenPagina 1 van 1

Wanneer komt een accu kruimeldief van pas?

Een accu kruimeldief is een zeer handige tool om de werkplaats tussendoor schoon te houden. In tegenstelling tot een stofzuiger is het klein van formaat en kan je het direct gebruiken.

Een accu kruimeldief is de ideale oplossing als je van een nette werkplaats houdt die je graag zo houdt. Doordat het makkelijk mee te nemen is en overal te gebruiken is kan je na ieder klein klusje met de accuboormachine het zaagsel snel opruimen.

Daarnaast zijn de varianten van Einhell net wat robuuster dan de gemiddelde variant. Hierdoor is het uitermate geschikt voor een werkplek waar nog wel eens een spijker of schroef wil rondslingeren. Ook is een Einhell kruimeldief 18 volt accu aangedreven, geschikt om toe te passen op harde vloeren en ook op gladde oppervlaktes.

De voordelen van een kruimeldief op accu

Hoewel het eigenlijk altijd op accu is duiden wij dit er toch graag bij aan. Dit komt omdat we het dan specifieker kunnen hebben over de varianten die beter geschikt zijn voor de werkplaats. Een kruimeldief op accu biedt namelijk een aantal voordelen:

  • Klein formaat, hierdoor is het makkelijk te vervoeren.
  • Werkt op accu, dus het is overal te gebruiken.
  • Verschillende opzetstukken, voor bijna alle situaties is wel een geschikt stuk.
  • Verlengbuis, handige voor kieren en gleuven of bijvoorbeeld de achterbank van de auto.
  • Robuust, het kan tegen een stootje, los slingerende schroeven spijkers of splinters die de accu cirkelzaag heeft gecreëerd.

Wil je meer weten over de toepasmogelijkheden, over één product specifiek of over ander accu gereedschap? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Is de keuze al gevallen op het juiste model? Bestel de accu kruimeldief dan vandaag nog!