Snijder & knipgereedschap

Filters
55 ProductenPagina 1 van 3
 

Snij- en knipgereedschappen bij HoukemaTools

In ons assortiment hebben wij allerlei tools voor het snijden en knippen. Zo zijn er diverse scharen, messen en tangen, zoals een afbreekmes, pijpsnijder, tapset en blikschaar van diverse merken. 
 
Het afbreekmes, boardmes en veiligheidsmes kunnen gebruikt worden voor het snijden van onder andere papier, folie, karton of het slijpen van een punt aan een timmermanspotlood. Door het aanpassen van de standaard mesjes naar ledermessen kunnen deze messen ook gebruikt worden voor het snijden van tapijt of vloerbedekking.
 
Doorgaans worden de afbreekmessen benoemd als Stanleymes, afkomstig van het merk Stanley. Net als de Bahco, wat eigenlijk een verstelbare moersleutel is.
 
 

Op zoek naar gereedschap voor het knippen of snijden van tegels?

Ook dan kan wij jou helpen aan de juiste gereedschappen. Voor het snijden van tegels kan er een tegelsnijder gebruikt worden, waarbij de tegels afgebroken kunnen worden. Met een tegelsnijder waarbij de tegel gebroken wordt, komt vrijwel geen stof vrij in vergelijking met de elektrische tegelzagen/tegelsnijmachines.
 
 

Snijden van metalen buizen & plaatwerk

Het bewerken van buizen en dun plaatwerk kan door middel van handgereedschap van HoukemaTools. Met de pijpsnijder, pijpenbuiger, betonschaar en blikschaar in het assortiment is er voor iedere klus het juiste gereedschap beschikbaar.
 
Ook voor het tappen van draad heeft HoukemaTools meerdere sets in het assortiment van onder andere KWB & Silverline. De draadsnijset van KWB kan zelfs gebruikt worden voor het tappen van schroefdraad van M3 tot M12.
 
Natuurlijk zijn er nog veel meer knip- en snijgereedschappen! Kun jij het juiste gereedschap niet vinden op onze website of heb je hulp of advies nodig? Neem gerust contact op met de experts van onze klantenservice, zij kunnen advies op maat geven.