Reciprozaag

Filters
5 ProductenPagina 1 van 1
Black & Decker Black & Decker Reciprozaag met takkenhouder BES301
-10% 1+1 Gratis t/m 30-04
Einhell Gereedschap Einhell TE-AP 950 E Reciprozaag
-9%
Einhell TE-AP 950 E Reciprozaag
109,95 99,95
Einhell Gereedschap Einhell TE-AP 750E Reciprozaag
-9%
Einhell TE-AP 750E Reciprozaag
79,95 72,99

Wat is een reciprozaag?

Een reciprozaag of sabelzaag gebruik je voor zaagwerkzaamheden, maar ook voor snoei- en sloopwerk. Hij wordt voornamelijk ingezet bij grof zaakwerk. Dit type zaag wordt gekenmerkt door een smal zaagblad met een punt aan het einde. Dit maakt een reciprozaag uitermate geschikt om bijvoorbeeld bochten uit te zagen. Er zijn verschillende zaagbladen verkrijgbaar voor bijvoorbeeld hout en metaal.

Reciprozaag kopen

In het assortiment van HoukemaTools vindt u verschillende typen reciprozagen. Deze zijn zowel geschikt voor vakmensen als voor de doe-het-zelver. Onze populairste modellen zijn:

Welke reciprozaag heb ik nodig?

Welke reciprozaag je nodig hebt hangt af van een aantal zaken. Daarom is het verstandig om je goed te oriënteren. Als je gaat klussen wil je graag snel al het benodigde gereedschap in huis hebben, maar dat is dus niet altijd verstandig. Reciprozagen hebben verschillende specificaties.  De belangrijkste zijn het vermogen, het zaagblad en de zaagslaglengte.

Het zaagblad is van belang omdat je voor ieder materiaal of werkstuk het juiste blad moet gebruiken om te zagen. Daarnaast is het vermogen belangrijk omdat dit bepaalt hoe krachtig het gereedschap is. De zaagslaglengte geeft aan hoeveel het zaagblad heen en weer beweegt.

Wat zijn de voordelen van een reciprozaag?

Een groot voordeel van een reciprozaag is dat hij voor veel verschillende soorten zaagwerkzaamheden te gebruiken is. Zolang je het juiste zaagblad gebruikt kun je verschillende materialen bewerken. Daarnaast is dit elektrische gereedschap zeer flexibel, aangezien het blad meebeweegt.

Reciprozaag bestellen

Weet jij al welke reciprozaag je nodig hebt? Bestel hem dan vandaag nog en krijg hem morgen geleverd als deze op voorraad is!