Persoonlijke beschermingsmiddelen

Filters
39 ProductenPagina 1 van 2

Safety first met HoukemaTools!

Bij HoukemaTools is een ruim assortiment aan PBM's beschikbaar, zodat voor iedereen persoonlijke beschermingsmiddelen verkrijgbaar zijn. Werkhandschoenen zijn altijd prettig om te voorkomen dat er hout of metaalsplinters in je handen komen tijdens het bewerken van deze twee materialen.

Tijdens het werken met o.a. schuurmachines of vandiktebanken komt er veel houtstof vrij. Zonder mondbescherming zou je deze stoffen in kunnen ademen, met mogelijke gezondheidsproblemen op de lange termijn. Stofmaskers kunnen veel stof tegenhouden, zodat klussen voor jou en je gezondheid geen problemen veroorzaakt! 

De meeste gebruikte vormen van PBM's zijn natuurlijk de veiligheidsbrillen en gehoorbeschermers. De gehoorbeschermers in de vorm van oorkleppen als oordoppen kunnen geluid tot wel 30dB dempen! Wij raden altijd aan om bij onder andere zaag- en schuurwerkzaamheden gebruik te maken van gehoorbescherming. De veiligheidsbril wordt veelal gebruikt bij slijpwerkzaamheden en klussen boven het hoofd. Een goede veiligheidsbril werkt pas goed wanneer deze goed aansluit bij het hoofd, zodat er onder andere geen vonkjes van slijpwerkzaamheden achter de brillenglazen kunnen komen. 

Voor de stratenmakers, zowel hobbymatig als professioneel zijn een goed paar kniebeschermers belangrijk, net zoals valbeveiliging bij werkzaamheden op hoogte voor o.a. installatiemonteurs en timmermannen.

Staat de PBM die je zoekt er niet tussen? Of heb je vragen over persoonlijke beschermingsmiddelen? Aarzel niet om contact met onze klantenservice op te nemen! Onze experts kunnen jouw vraag binnen 24 uur beantwoorden.