Accu nietmachine

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Nietmachines en tackers worden gebruikt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. Zo heeft u gemakkelijk en snel de materialen aan elkaar vastzitten. Dit scheelt u enorm veel tijd en geeft ook nog eens een groot resultaat. 

Het verschil tussen nietmachines en tackers

Ook al worden nietmachines en tackers voor dezelfde klussen gebruikt, zit er wel een verschil in. Een tacker is namelijk krachtiger dan een nietmachine. Ook buigt de tacker de poten van een nietje niet om, maar komt het nietje volledig in het materiaal te zitten. Ook zijn er veel verschillende soorten tackers. Deze soorten worden gebaseerd op het materiaal zelf, maar ook op de dikte ervan. De ene tacker is bijvoorbeeld bedoeld voor lichte klussen en is dan ook makkelijk in gebruik, terwijl een andere tracker bedoeld is voor zwaardere klussen. 

Accu nietmachines

Als u een accu nietmachine zoekt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Einhell TC-CT 3,6 Li Accu Nietmachine. Deze nietmachine zorgt ervoor dat u versneld kan werken en geeft namelijk tot wel 30 schoten per minuut. Deze accu nietmachine is dus ideaal voor de professionele klusser, maar ook voor de ervaren doe-het-zelver. Ook wordt het geleverd met 1000 nietjes en een metalen doos. Hierdoor kunt u bij ontvangst direct aan de slag met uw nieuwe accu nietmachine.

Accu tackers

Ook kunt u kiezen voor een accu tacker. Deze worden steeds populairder, en dat is zeker terecht. Ze zijn namelijk erg makkelijk in gebruik, versnellen het werk, en geven u veel bewegingsvrijheid. Ook hoeft de accu tacker weinig onderhouden te worden waardoor u hem voor elke klus, zonder te veel moeite, kunt gebruiken. Onze accu tackers zijn van hoge kwaliteit en kunnen op vele plekken gebruikt worden, dus ook dicht bij de rand. Verder kunnen ze gebruikt worden voor zowel nieten als spijkers. 

Accu tacker kopen bij HoukemaTools

Om materialen te hechten of te bevestigen, kiezen de meeste doe-het-zelvers en professionals voor een tacker in plaats van een nietmachine. We kunnen dan ook wel zeggen dat de meeste mensen gebruik maken van een tacker. Het voordeel van tackers is dat er zoveel verschillende soorten zijn waardoor er altijd wel een tacker geschikt is voor het materiaal dat u gebruikt. HoukemaTools levert accu tackers van de beste merken die ook nog eens te verkrijgen zijn in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bij ons terecht voor tackers van Einhell. Al onze accu tackers zijn voorzien van een geavanceerd accusysteem waardoor u langer kunt werken op één accu lading. Daarnaast staan de Einhell tackers ook garant voor consistente prestaties en zijn ze uitgerust met een goed handvat waardoor u de tackers goed vast kunt houden; dat is namelijk wel zo prettig tijdens het werken. Ook voor het beste bevestigingsmateriaal of de tackeraccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.