Verticuteermachine

Filters
10 ProductenPagina 1 van 1


Met een verticuteermachine kun je het gazon verticuteren. Hiermee haal je onkruiden en mos soorten uit het gazon, maar ook grassen die beschadigd of dood zijn. Wij leveren krachtige machines en voor iedere tuin hebben wij een passend model. Ga je een verticuteermachine kopen dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat is een verticuteermachine

Een verticuteermachine zorgt voor een onkruid vrij gazon. Het haalt met een sterk mes systeem onkruid en mos uit het gazon. Hiermee heeft het gras meer vrijheid om beter en dichter te kunnen groeien. Sommige modellen beschikken ook over een beluchting. Hier wordt dan een beluchtingsrol bij geleverd en wordt het gazon mee belucht en kan daarna kalk gestrooid worden. Het gazon neemt dan het kalk beter op.

Wanneer moet je verticuteren

Verticuteren vindt meestal plaats in het vroege voorjaar, maar ook in de herfst is het verstandig uw gazon te verticuteren. Ook kan er het hele jaar met enige regelmaat geverticuteerd worden, dit is echter afhankelijk van de hoeveel onkruid die er nog in het gazon zit. Te vaak verticuteren kan leiden tot het beschadigen van uw gras, daarom adviseren wij in het voorjaar 1 tot 3 keer 1 keer in de zomer en 1 keer in het najaar. 

Verschillende verticuteermachines

Wij hebben verschillende soorten verticuteermachines. Elektrische verticuteermachines zijn erg populair, maar de accu verticuteermachine wordt steeds bekender. Vooral de Einhell Accu verticuteerder is een kwalitatief zeer goede machine en door het universeel accusysteem zijn deze ook uitwisselbaar met de accu-grasmaaiers van Einhell. Wanneer je een erg groot terrein hebt met ook wel wat oneffenheden, dan is een benzine verticuteermachine een goede keus. Deze zijn robuust en doordat ze benzine aangedreven zijn altijd inzetbaar waar geen stroom voorhanden is.

Merken Verticuteermachine

Bij HoukemaTools hebben we diverse merken verticuteermachines. Einhell verticuteermachines maar ook van Güde, Hyundai & Black & Decker. Geschikt voor de professional, maar ook voor de doe-het-zelfer. Gebruik onze filter om bijvoorbeeld op prijs te filteren of op merk.

Bestel je Verticuteermachine bij HoukemaTools

Bij ons kun je heel eenvoudig een verticuteermachine kopen. Dit kan eenvoudig online in onze webwinkel, maar ook bestaat er bij ons de mogelijkheid voor het afhalen van de jou verticuteermachine. Wij zorgen ervoor dat de verticuteermachine veilig op locatie bezorgd wordt. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties.