Gereedschap accessoires voor accu & elektrische gereedschappen! 

Filters
715 ProductenPagina 1 van 30

Gereedschap accessoires voor accu & elektrische gereedschappen! 

Accessoires voor elektrische gereedschappen zijn onmisbaar tijdens jouw werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan, schuurpapier voor je schuurmachine, slijpschijven voor je haakse slijper of boren voor je boormachine!

Boormachine accessoires

Om jouw accuboormachine bij iedere klus te kunnen gebruiken is het handig om een goed gevulde gereedschapskoffer te hebben met alle soorten en maten boren en bits. Natuurlijk zijn er van beide accessoires ook complete boren- en bitsets verkrijgbaar, zodat jij altijd de tools bij de hand hebt voor jouw klus. Daarnaast zijn er boren en beitels met een SDS-plus, SDS-max en SDS-hex aansluitingen, zodat ook voor de breekhamer en boorhamer accessoires te krijgen zijn.

Natuurlijk kan jouw boormachine gebruikt worden in combinatie met schijf- en komborstels. Zodat jij ook met je boormachine onder andere metalen af kunt schuren. Natuurlijk kan het schuren ook gedaan worden door middel van een slijptol ofwel haakse slijper. Naast de komborstels voor haakse slijpers, zijn hiervoor ook lamellenschijven verkrijgbaar.

Haakse slijper & tegelsnijmachine accessoires

Voor de tegelzaagmachines zijn goede diamantschijven nodig voor een strakke zaagsnede. De diamant doorslijpschijven zijn voor dit gereedschap in 2 types, de turbo-bladen met een kleine golfvorm voor de juiste afvoer van stof bij diepere zaagsnedes in steen of tegels. De andere slijpschijven kennen een gesloten rand, waarmee onder andere tegels, keramiek en marmer gezaagd kunnen worden. Voor haakse slijpers zijn naast de turbo diamantbladen en gladde diamantbladen ook segmentbladen beschikbaar. Deze bladen zijn geschikt voor het zagen van bakstenen, betonnen stenen en klinkers. Dit is een ruw diamantblad voor het ruige werk! Voor haakse slijpers zijn ook allerlei maten doorslijpschijven voor het doorslijpen van metaal en RVS (INOX).  

Freesmachine, bouwstofzuiger & schuurmachine accessoires

Ook voor de bovenfrees, nat- en droogzuigers en band-, delta- en excentrische schuurmachines biedt HoukemaTools passende accessoires, zoals losse frezen, schuurbanden, schuurschijven en stofzuigerfilters en stofzuigerzakken! Voor ieder elektrisch of accu gereedschap kunnen wij passende accessoires leveren!

Accessoires voor de reciprozaag, afkortzaag of decoupeerzaag?

Er zijn veel verschillende type zaagmachines, welke allemaal hun eigen model zaagbladen nodig zijn. Zo zijn cirkelzaagbladen nodig in afkortzagen, zaagtafels en handcirkelzagen, terwijl lintzagen passende zaaglinten nodig zijn. HoukemaTools biedt van verschillende merken, zoals KWB, DeWalt, Einhell, Stanley Güde en Scheppach zaagaccessoires voor de decoupeerzaag, reciprozaag en figuurzaag!

Natuurlijk is bij het gebruik van gereedschap, persoonlijke bescherming belangrijk. HoukemaTools heeft naast een divers assortiment aan accessoires ook de nodige PBM's voor jou in het assortiment! Kun je jouw gewenste accessoire niet vinden? Of heb je hulp nodig bij het vinden van de goede accessoires? Onze experts kunnen je altijd helpen met tips of het zoeken naar jouw gewenste accessoire, neem in dat geval gerust contact met ons op per mail of telefonisch!