Gereedschapswagen

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Gereedschapswagens

Gereedschapswagen kopen? Bij Houkematools heb je een ruime keus aan gereedschapswagen. Wij leveren gereedschapswagens gevuld maar ook lege gereedschapswagens die je naar eigen voorkeur kunt vullen met uw gereedschap. Gereedschapswagens zijn onmisbaar in werkplaatsen, altijd het juiste gereedschap bij de hand en de klus zo geklaard. Daarnaast kan je de garage georganiseerd en opgeruimd houden. Gereedschapswagens worden vaak ook vergeleken met gereedschapskoffers en gereedschapstassen, enkel het verschil dat de gereedschapskoffers en tassen makkelijker zijn om mee te nemen naar de klus.

Gereedschapswagen gevuld

Gevulde gereedschapswagen zijn kant en klare wagens die volledig of deels gevuld zijn. De meest gangbare gereedschappen zitten in de deze gereedschapswagens. Schroevendraaiers in de meest voorkomende uitvoeringen zitten er standaard bij, maar ook dopsleutels, diverse soorten doppen, inbussleutels, ring en steeksleutels en meer. Kijk bij de gereedschapswagen gevuld wat er allemaal standaard bijgeleverd wordt. Dit kan natuurlijk per gereedschapswagen anders zijn. Ook hebben deze gereedschapswagen stevige wielen en zijn sommige zwenkbaar. De lades zijn variërend qua grote en diepte, maar zijn vrijwel allemaal kogel gelagerd, zodat de lades mooi en soepel open en dicht gaan.  

Gereedschapswagen leeg

Naast gevulde gereedschapswagens leveren wij ook gereedschapswagen die leeg zijn, deze zijn helemaal naar eigen voorkeur in te richten. Bijvoorbeeld met handgereedschappen of accessoires voor elektrische/accu gereedschappen. Met de gereedschapskar kunt u het gereedschap goed en efficiënt  bewaren en houdt u uw werkplaats, hobbyruimte of garage opgeruimd. Ook de lege gereedschapswagen hebben  kogelgelagerde laden. Meestal hebben de lades ook anti-slip inzetstukken en kunnen de lades van de lege gereedschapswagen worden vergrendeld. De grootste ergernis is als gereedschap door de hele werkplaats ligt en wanneer je iets nodig hebt, het onvindbaar is. Dit is nu verleden tijd doordat je de gereedschapswagen nu zelf kunt inrichten, bovendien zijn deze mobiel en dus makkelijk te verplaatsen.

Welke merken gereedschapswagens hebben wij?

HoukemaTools levert diverse soorten gereedschapswagen voor de professional maar ook voor de doe-het-zelfer. Via onze filters kun je bijvoorbeeld filteren op prijs, maar ook merk. Wij leveren o.a. gereedschapswagen van de volgende merken:

Dit zijn allemaal genormeerde merken en bieden minimaal 2 jaar garantie. Naast deze merken, kunnen wij ook meer merken gereedschapswagens leveren. Staat uw gereedschapswagen er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen een passende voorstel geven op een gereedschapswagen waar uw voorkeur naar uitgaat.

Gereedschapswagen kopen doe je bij Houkematools

Bestel online uw gewenste gereedschapswagen! Hoogwaardige modellen van gerenommeerde merken, zowel in het lage als hoge prijssegment. Wij zorgen ervoor dat de bestelde gereedschapswagen snel en veilig op locatie bezorgd wordt. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties. Heeft u advies nodig bij de keus van uw gereedschapswagen? Neem dan contact met ons op. Heeft u al een keus gemaakt? Bestel dan eenvoudig de gereedschapswagen in onze webshop en wij zorgen dat de bestelling z.s.m. in uw bezit komt.