Nietmachine

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
KWB KWB Handtacker TACK 140
-20%
KWB Handtacker TACK 140
24,95 19,95
Skandia Skandia Nietmachine metaal 4-8 mm
-24%
KWB KWB Handtacker TACK 80
-28%
KWB Handtacker TACK 80
19,95 14,29
KWB KWB Hamertacker type 057 - 6-10mm
-26%
KWB KWB Hamertacker type 053
-24%
KWB Hamertacker type 053
43,39 32,99

 

Nietmachines en tackers worden gebruikt om verschillende materialen aan elkaar te bevestigen. Zo heeft u gemakkelijk en snel de materialen aan elkaar vastzitten. Dit scheelt enorm veel tijd en geeft ook nog eens een groot resultaat. 

Het verschil tussen nietmachines en tackers

Ook al worden nietmachines en tackers voor dezelfde klussen gebruikt, zit er wel een verschil in. Een tacker is namelijk krachtiger dan een nietmachine. Ook buigt de tacker de poten van een nietje niet om, maar komt het nietje volledig in het materiaal te zitten. Ook zijn er veel verschillende soorten tackers. Deze soorten worden gebaseerd op het materiaal zelf, maar ook op de dikte ervan. De ene tacker is bijvoorbeeld bedoeld voor lichte klussen en is dan ook makkelijk in gebruik, terwijl een andere tracker bedoeld is voor zwaardere klussen.

Tevens hebben wij van onder andere KWB ook nog hamertackers in het assortiment. Door op het aan elkaar te nieten materiaal te slaan worden nieten in het materiaal geschoten. 

Type 53 of Type 57 nieten?

Voor de meeste hand- en hamertackers zijn diverse maten nieten verkrijgbaar. Toch is het belangrijk om te kijken naar het Type nieten er in de nietmachine kunnen. Door het verkeerde Type nieten in de nietmachine te doen, loopt deze vast. Dit kan resulteren in een defecte nietmachine. De aanduiding van de minimale en maximale lengte van de nieten + het Type nietje wordt vaak weergegeven op de nietmachine of tacker.

Accu-, pneumatisch- & handtackers

Als u een accu nietmachine zoekt, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Einhell TC-CT 3,6 Li Accu Nietmachine. Deze nietmachine zorgt ervoor dat u versneld kan werken en geeft namelijk tot wel 30 schoten per minuut. Deze accu nietmachine is dus ideaal voor de professionele klusser, maar ook voor de ervaren doe-het-zelver. Natuurlijk zijn er ook accu-tackers en pneumatische tackers. Dit wordt doorgaans ook wel spijkerpistool genoemd.

Onze experts staan altijd klaar om jou te helpen. Door onze velen jaren aan expertise die wij hebben opgebouwd, kunnen wij altijd advies op maat aanbieden. Neem vooral contact met ons op wanneer je vragen hebt.

Is het juiste product al gevonden? Twijfel dan niet langer en bestel vandaag nog de nieuwe tacker! Hierbij adviseren wij om alvast een aantal extra nieten bij te bestellen, vanuit ervaring zien wij dat de nieten tijdens een klus sneller op zijn dan verwacht.