Schuurmachine accesoires

Filters
124 ProductenPagina 1 van 6

Schuurmachine accessoires bij HoukemaTools

Schuurmachines zijn in alle soorten en maten te krijgen. Zo zijn er bedrade schuurmachines, maar ook accuschuurmachines, voor beide typen schuurmachines zijn allerlei verschillende accessoires te krijgen, zoals onder andere schuurschijven en schuurbanden. Schuurpapier is te krijgen met verschillende vormen. Zo zijn er bij veel verschillende soorten schuurpapier stofafzuiggaten in het schuurpapier zichtbaar. Voor de juiste stofafzuiging van jouw schuurmachine is het van belang dat deze gaten overeenkomen met jouw schuurmachine. 

HoukemaTools heeft universele schuurpapieren welke van toepassing zijn op meerdere merken, zoals Makita of DeWalt schuurmachines, maar natuurlijk ook voor Einhell, Stanley, Scheppach en Hyundai! Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor het schuren met de hand. Dit kan gebruikt worden voor moeilijk bereikbare plaatsen of het bijschuren van kleine stukken. Ook hiervoor heeft HoukemaTools een uitgebreid assortiment schuurvellen en schuurrollen van zowel Flint als Korund.

Grof of fijn schuurpapier? Schuurpapieren zijn te krijgen met een verschillende korrel. Dit wordt vaak aangeduid door middel van een K. Bij HoukemaTools vind je schuurpapier van Korrel 24 (K24) tot Korrel 240 (K240). Des te lager het cijfer, des te groffer het schuurpapier. Niet alleen het schuurpapier heeft effect op het schuuroppervlak, maar ook de schuurmachine. Zo creëert een excentrische schuurmachine een fijner geschuurd oppervlak dan een delta- of vlakschuurmachine.

Naast de schuurpapieren biedt HoukemaTools ook verschillende maten steunschijven en schuurborstels. Zit jouw maat schuurpapier, steunschijf er niet tussen of heb je vragen? Neem gerust contact op met onze experts via de e-mail of telefonisch!