Klopboormachine

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1
Güde Güde ESS 350 Slagmoersleutel
-7%
Güde ESS 350 Slagmoersleutel
69,95 64,95
Stanley Stanley Klopboormachine FMEH1100K- 1100Watt
t/m 04-07 Cashback € 20
Stanley Stanley Klopboormachine FMEH850K- 850Watt
-8% t/m 04-07 Cashback € 20
Einhell Gereedschap Einhell TC-ID 550 E Klopboormachine
-20%
Einhell Gereedschap Einhell TE-ID 500 E Klopboormachine
-14%
Einhell Gereedschap Einhell TE-ID 1050 CE Klopboormachine
-12%
Einhell Gereedschap Einhell TE-ID 1050 CE Klopboormachine - 2e KEUS
-54%2e Keus
Einhell Gereedschap Einhell RT-ID 65/1 Klopboormachine
-22%

Klopboormachine voor het zwaardere werk

Met een klopboormachine kies je voor een sterk apparaat. De kloppende beweging geeft extra kracht tijdens het boren, terwijl het draaien van de boor zorgt voor afvoer van puin. Het regelbare toerental zorgt ervoor dat je voor elke klus het juiste toerental kunt instellen. Het grootste deel van deze boormachines heeft een universele kop, waardoor je elke gangbare boor er op kunt plaatsen. Is dit niet wat je zoekt? Bekijk dan het overzicht van elektrisch gereedschap. Voor boorwerk volstaat mogelijk ook een kolomboormachine, die ideaal is in de werkplaats.

Voor het boren in beton, hout en steen

Ten opzichte van een normale boormachine heeft de klopboormachine letterlijk meer slagkracht. Je kunt makkelijk boren in metaal, hout, steen en gips. Een gat maken in een betonnen muur is geen probleem. Daarbij krijg je een nauwkeurig resultaat, dus je vernielt de muur niet half bij het boren van een gat. Desondanks is het niet verstandig om in tegels te gaan boren, aangezien die niet bestand zijn tegen de kloppende bewegingen. De kracht van de machine is goed voelbaar. Kies daarom een type dat bij jou goed in de hand ligt, zodat je het apparaat makkelijk kunt hanteren. Het geluid kan redelijk hard zijn, dus gehoorbescherming dragen is altijd verstandig.

Kies de juiste klopboor

In het assortiment van HoukemaTools vind je zowel professionele klopboormachines als voordelige varianten voor de doe-het-zelver. Tussen de modellen zijn natuurlijk tal van verschillen te ontdekken. Het vermogen bepaalt onder meer hoeveel kracht je kunt zetten met de boor. Sommige modellen werken draadloos met een accu, zodat je wat meer bewegingsvrijheid hebt. Een accu klopboor is meestal wel wat duurder. Dit zijn de belangrijkste merken in het assortiment wat betreft klopboren:

  • Einhell
  • Stanley

Verschil met de boorhamer

Veel van onze klanten willen weten wat het verschil is tussen de boorhamer en klopboormachine. De boorhamer heeft een nog sterkere hamerfunctie, waardoor deze nog meer geschikt is voor het echt zware werk. Voor meer universeel gebruik is het echter aan te raden om voor een klopboor te gaan. Je kunt wel zeggen dat de klopboor gepositioneerd is tussen de normale boormachine en de boorhamer. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft, we geven u graag passend advies.

Klopboormachine kopen? Profiteer van aanbiedingen

HoukemaTools levert elektrische gereedschap voor scherpe prijzen. Indien een product op voorraad is, profiteer je ook nog van razendsnelle levering. Houd onze website in de gaten. Regelmatig hebben we leuke aanbiedingen, zodat je nog voordeliger een nieuwe klopboormachine kunt kopen!