Huishouden

Filters
157 ProductenPagina 1 van 7

 

Alle benodigdheden voor het huishouden bij HoukemaTools.nl!

Het huishouden draait natuurlijk op volle toeren door, maar is soms ook wat onderhoud nodig. HoukemaTools heeft hiervoor allerlei middelen die doen wat het beloofd, namelijk HG! Het assortiment HG wordt aangevuld met verfreiniger, sierpleister reiniger van Alabastine.

Het assortiment heeft allerlei foefjes voor het verwijderen van vlekken of het reinigen van vloeren, keukens, badkamers. Hiermee kunnen stenen, tegels, vloeren en allerlei meubels of houten tafels worden beschermd of gereinigd. Het is zo gek niet te bedenken of HoukemaTools heeft het in het assortiment, zodat jij altijd geholpen kunt worden met de juiste producten.

Op zoek naar schoonmaakmiddelen voor huis & auto?

Naast de schoonmaakmiddelen voor binnenshuis, zijn er natuurlijk veel meer schoonmaakmiddelen verkrijgbaar. Zo zijn er vochtige schoonmaakdoekjes, maar ook fluwelen doekjes. Bij het huishouden hoort ook vaak de auto. Er zijn in het assortiment schoonmaakmiddelen verschillende wax en shampoos voor de auto te vinden.

Hangers en plakstrips

Ter decoratie wilt u misschien een lichtslinger of een poster ophangen. Daarbij wilt u natuurlijk niet dat u uw muur beschadigt. Daarom hebben wij een groot assortiment hangers en plakstrips. Zo kan uw muur gedecoreerd worden, zonder beschadigingen. Kies bijvoorbeeld voor onze powerstrips. Hiermee kunnen posters of tekeningen zichtloos en nadien spoorloos opgehangen worden. Ook kunt u kiezen uit onze zelfklevende haken. Hiermee kunt u beeldjes aan een draad of touw ophangen of een slinger door middel van meerdere haken. 

HG reiniger

HG heeft veel verschillende reinigingsproducten. Hiermee kunt u bijna alles weer schoon krijgen en nadien beschermen tegen vuil en beschadiging. HG heeft producten voor huis en tuin. Hiermee maakt u schoon, beschermt u, en laat u elke kamer weer stralen. Kies bijvoorbeeld voor de HG tuinmeubel krachtreiniger of de HG tuinmeubel vernieuwer. Zoekt u eerder een product voor in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor de HG behangverwijderaar. 

Schoonmaakmiddelen

U wilt uiteraard dat uw huis of kantoor er netjes bij ligt. Daarbij hoeven we u natuurlijk niet te vertellen dat regelmatig schoonmaken hierbij van groot belang. Regelmatig kleine oppervlakken schoonmaken is efficienter dan uren bezig zijn met meerdere oppervlakken schoonmaken. Onze schoonmaakmiddelen maken dit makkelijk. Kies bijvoorbeeld voor onze schoonmaakdoekjes of de vloertrekker. Verder hebben wij ook een multispons , poetsdoeken, en tegelreiniger.