Sorteerdozen

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

 

Bestel jouw sorteerdozen bij HoukemaTools.nl

Een sorteerdoos is ideaal voor het opbergen van kleine ijzerwaren of zekeringen. Een sorteerbakje kan onder andere gebruikt worden voor het opbergen van schroefjes, boutjes, moertjes en ringetjes, maar ook voor klein elektrawerk, zoals lasklemmen. 

HoukemaTools heeft een uitgebreid assortiment met sorteerdozen. Deze sorteerdoosjes zijn in diverse afmetingen te krijgen en met verschillende indeling van de compartimenten. Al onze sorteerdozen zijn van het professionele merk PLANO. Dit is dan ook de garantie van stevige en goede kwaliteit sorteerdozen. Er is natuurlijk ook een sorteerdozenset, met houder met verschillende sorteerdozen. 

De grotere ijzerwaren, accessoires of elektrabenodigdheden kunnen natuurlijk ook opgeslagen worden in gereedschapkoffers of gereedschapswagens. Zoals bijvoorbeeld de Stanley T-stack organizer koffer.

Sorteerdoos bestellen

Bestel jouw sorteerdoos vandaag nog en krijg hem morgen geleverd als deze op voorraad is. Zodat jij morgen al kunt beginnen met het geordend werken of ordenen van de schuur.