Gereedschapsriemen & gordels

Filters
31 ProductenPagina 1 van 2

 

Gereedschapsriemen & gereedschapsgordels bestel je bij HoukemaTools.nl

HoukemaTools heeft een uitgebreid assortiment met spijkerschorten, gereedschapsgordels & riemen. Gereedschapskoffer en gereedschapstassen zijn natuurlijk handig voor het meenemen van accugereedschappen en handgereedschappen, zoals een slagschroevendraaier, Stanleymes, hamer of schroeven, maar deze koffers en tassen kun je tijdens het klussen niet continue bij je dragen.

Met een spijkerschort of gereedschapsgordel heb je meer opbergmogelijkheden voor de gereedschappen dan enkel je broekzak. Alle tools zijn direct bij de hand, omdat deze om je middel hangen. Hierbij kun je eenvoudig met meerdere gereedschappen op de ladder aan het werk, zonder telkens de ladder op en af te moeten.

HoukemaTools heeft een uitgebreid assortiment met diverse merken, waaronder KWB, PLANO en Skandia. Zodat er voor jouw altijd wel een juiste accessoire beschikbaar is. Naast het dragen van een timmermansgordel of accessoires, is het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen in veel gevallen ook belangrijk, zoals gehoorbeschermers of een veiligheidsbril.

Zelfstandig samenstellen van jouw gereedschapsgordel kan bij HoukemaTools!

Een timmerman gebruikt doorgaans andere gereedschappen dan een metselaar of de elektriciën. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je graag de gordel aanpast op de gereedschappen die jij het meeste nodig hebt. De timmerman kan bijvoorbeeld niet zonder de spijkertas en de hamerholster, terwijl de elektriciën meer heeft aan een multifunctionele tas voor de schroevendraaiers, tangen en multimeter.

HoukemaTools heeft daarom losse riemen van leer en nylon in het assortiment. Aan deze riemen kunnen diverse houders gehangen worden, zoals de hamerholster, meshouder, boormachinehouder of universele gereedschapshouder in verschillende modellen.

Natuurlijk zijn er ook complete timmermansriemen verkrijgbaar, met 1 vak of 2 vakken. Ook deze riemen kunnen verder aangevuld worden met eventuele extra zakken, zoals de boormachinehouders.

Voor een complete gereedschapsgordel ben je bij HoukemaTools dus ook aan het juiste adres. Zodra je de juiste riem gevonden of samengesteld hebt kan je deze eenvoudig in onze webwinkel bestellen en wij zorgen voor een snelle en correcte levering. Heb je nog vragen of advies nodig? Neem gerust contact op met de experts van onze klantenservice, zij kunnen jou te allen tijde helpen!