Muurfrees

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Einhell Gereedschap Einhell muurfrees TE-MA 1700  - 150mm
-10%
Güde Güde Muurfrees MD 1700 - 150mm
-21%
Güde Muurfrees MD 1700 - 150mm
139,95 109,95
Einhell Gereedschap Einhell muurfrees TE-MA 1500 - 125mm
-10%
Einhell Gereedschap Einhell muurfrees TC-MA 1300
-23%
Einhell muurfrees TC-MA 1300
139,95 107,50

Werk kabels netjes weg met een muurfrees

Rondhangende kabels in huis zijn verleden tijd dankzij een muurfrees of sleuvenfrees. Dit type gereedschap is zeer geschikt voor het netjes wegwerken van kabels en leidingen in de muur. Zoals de naam al zegt kun je met deze machines frezen. In ons assortiment vindt u de perfecte muurfrees van Einhell, Hyundai of Güde in luxe koffer of tas. Goede kwaliteit muurfrees voor een aantrekkelijke prijs. Dit zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Nette sleuven
  • Beperkte hoeveelheid stof
  • Eenvoudig te bedienen
  • Professioneel resultaat

 

Wat is een muurfrees?

Een muurfrees is een machine die onder het elektrische gereedschap valt. De frees is voorzien van minstens twee slijpschuiven die parallel lopen. Voorzien van een freesvlak of freesvloet. Deze plaats je tegen de muur als hulp bij het frezen. Voor iedere sleuf in de muur kun je zelf de diepte instellen. De slijpschijven worden afgeschermd door een beveiligingskap. Deze kap vangt tevens het stof dat vrijkomt op.

 

Muurfrees met stofafzuigsysteem

Een muurfrees kun je gemakkelijk op een stofzuiger aansluiten. Het meeste stof wordt onder de kap verzameld en via de kop afgezogen door de stofzuiger. Dit zorgt ervoor dat je een goed overzicht behoudt over de zaaglijn. Daarnaast blijft er minder stof achter in de kamer en wordt de levensduur van het gereedschap verlengd.

 

Eigenschappen

De sleuvenfrezen uit ons assortiment beschikken over verschillende eigenschappen. Allereerst kunnen ze verschillen in wattage. Des te hoge het wattages, des te krachtiger de machine is. Als u harde of stevige muren van bijvoorbeeld beton moet frezen, is een hoog wattage belangrijk. De warmloopbeveiliging zorgt er tijdens het klussen voor dat hij niet oververhit raakt. Andere eigenschappen om rekening mee te houden zijn een herstartbeveiliging, de instelbaarheid van de sleuf en het gewicht.

 

Nieuwe muurfrees kopen

HoukemaTools levert kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. In ons assortiment vind je merken als Einhell, Hyundai en Gude. Bestel je op werkdagen en is het product op voorraad? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Wacht dus niet langer en bestel nu online je nieuwe muurfrees!