Gereedschapstas

Filters
22 ProductenPagina 1 van 1

 

Uitgebreid assortiment gereedschapstassen!

HoukemaTools heeft een uitgebreid assortiment met gereedschapstassen, tassen van onder andere Stanley, PLANO & Einhell. Een gereedschapstas is natuurlijk handig voor het opbergen en meenemen van gereedschappen op klus. De gereedschapstas is ook in verschillende modellen verkrijgbaar, zo zijn er open gereedschapstassen, maar ook tassen die afsluitbaar zijn. Daarnaast zijn er in de categorie gereedschapstassen ook gereedschapsrugzakken of gereedschapsetuis verkrijgbaar!

Opbergen en transporteren van gereedschappen?

Gereedschapstassen zijn in verschillende afmetingen te krijgen, zodat altijd de juiste maat tas verkrijgbaar is. Gereedschapstassen zijn natuurlijk perfect voor het opbergen en meenemen van accugereedschap of handgereedschap. De meeste tassen hebben daarnaast ook het voordeel dat er gereedschappen aan de zijkanten ingestoken kan worden, zoals schroevendraaiers of de waterpas, die door zijn lengte soms onhandig kan zijn. Zo kan vrijwel alles meegenomen worden in de gereedschapstas.

Naast de gereedschapstas kunnen gereedschapskoffer natuurlijk ook gebruikt worden voor het opbergen of meenemen van gereedschappen. De koffers worden vaak gebruikt voor accu- of elektrische gereedschappen, omdat deze beter beschermd zijn tegen vallen en stoten in de harde kunststof koffer.

Voor het dragen van gereedschappen en spijkers/schroeven is een gereedschapstas natuurlijk te groot. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van een gereedschapsgordel, omdat deze makkelijk te dragen is om je middel. Deze gereedschapsgordels hebben wij in verschillende modellen beschikbaar. Dit in een allesomvattende categorie voor het gereedschap opbergen!

Gereedschapstassen koop je bij HoukemaTools.nl

Bestel online jouw gewenste gereedschapstas! Hoogwaardige modellen van gerenommeerde merken, zowel in het lage als hoge prijssegment. Wij zorgen ervoor dat de bestelde gereedschapstas snel op locatie bezorgd wordt. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties. Heeft u advies nodig bij de keus van uw gereedschapstas? Neem dan contact met ons op. Heb je al een keus gemaakt? Bestel dan eenvoudig jouw gereedschapstas in onze webshop!