Lasgereedschap

Filters
49 ProductenPagina 1 van 3
Güde Güde MIG 192/6K Lasapparaat
-16%
Güde MIG 192/6K Lasapparaat
499,95 419,95
Güde Güde MIG 155/6W lasapparaat
-25%
Güde MIG 155/6W lasapparaat
279,95 209,95
Güde Güde SG 131 A-SYN Vuldraad Lasapparaat
-21%
Güde Güde SG 121 A-SYN Vuldraad Lasapparaat
-13%
Güde Güde GIS 200 Inverter lasapparaat
-34%
Güde Güde Lasdraad Gevuld 0,9mm 0,4kg
-17%
Hyundai Hyundai lasapparaat MIG-180
-9%
Hyundai lasapparaat MIG-180
549,95 499,95
GYS GYS Lasinverter GYSMI 200P in koffer
-6%
Güde Güde Lasdraad 5kg 0,8mm draaddikte
-15%
Telwin Telwin inverter Force 165 + Accessoires
-12%
Silverline Silverline Lashelm verstelbaar
-24%
Silverline Lashelm verstelbaar
24,95 18,95
Güde Güde Lasdraad 5kg 0,6mm draaddikte
-25%
GYS GYS Lashelm LCD Master 11
-11%
GYS Lashelm LCD Master 11
44,95 39,95
Overig Lasdraad CO2 0.6mm kleine rol
-14%
Lasdraad CO2 0.6mm kleine rol
13,99 11,99
GYS GYS Lasinverter GYSMI 130P in koffer
-11%
GYS GYS Reduceerventiel
GYS Reduceerventiel
36,95

Lasgereedschap en lasbenodigdheden

Bij HoukemaTools bestelt u eenvoudig uw lasgereedschap, zoals lasmachines en andere lasbenodigdheden, allemaal online. Onze lasgereedschappen zijn van goede kwaliteit en zowel geschikt voor particulier als professioneel gebruik. Zo bezitten we onder andere complete lasmachines waarmee u een hoge productie realiseert, of specifieke lasgereedschappen om uw werkzaamheden veilig en succesvol te laten verlopen. Wij hebben het voor u op voorraad!

Naast lasgereedschap hebben wij ook nog vele andere productgroepen voor u in het assortiment. Zo kunt u in onze webwinkel ook terecht voor bijvoorbeeld compressors of soldeergereedschap.

Waar wordt lasgereedschap voor gebruikt?

Lassen is de manier waarop stukken metaal, zoals ijzer en staal, permanent met elkaar worden verbonden. Er zijn verschillende soorten laswerk, elk gebruikt voor een specifiek type metaal of naad. Elke methode maakt gebruik van verschillende tools, apparatuur, en technieken. Mede dankzij het lage gewicht is dit gereedschap ideaal voor mobiel gebruik. Vanaf het eerste gebruik zal de hoge kwaliteit van het apparaat erkend worden.

Lasgereedschap kopen

Om te kunnen beginnen met het lassen moet u beschikken over een set van ten minste een basisuitrusting en veiligheidsuitrusting. Bij HoukemaTools vindt u al het gereedschap dat u nodig heeft. Zo heeft u onder meer het volgende nodig:

  • Apparaat om te lassen
  • Lashelm
  • Elektroden
  • Lasdraad 

Lasapparaat

Ons assortiment kent meerdere lasapparaten. Op die manier is er genoeg keuze wat betreft de netspanning, het vermogen, en andere specificaties die elk product uniek maakt. Een lasapparaat is essentieel als u wilt lassen. Het zorgt er namelijk voor dat u materialen, zoals staal, rvs, en aluminium, makkelijk met elkaar kunt verbinden. Zoals we hierboven al aangaven, zijn er verschillende soorten lasapparaten. We hebben het dan over elektrode lasapparaten (MMA), TIG lasapparaten, en MIG/MAG lasapparaten. De Mig/MAG lasapparaten worden ook halfautomaten genoemd. Doordat elk lasapparaat zijn eigen kenmerken heeft, is niet elk lasapparaat geschikt voor elk materiaal. Mocht u vragen hebben over een specifiek lasapparaat mag u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Lashelm

Bij elke klus staat veiligheid voorop. Dat betekent dat u bij het lassen altijd een lashelm moet dragen. Wij hebben meerdere lashelmen die bescherming bieden. Zo hebben we de ‘simpele’ verstelbare lashelm, een automatische lashelm, of een helm  met meerdere technologieën in verwerkt. Bekijk ons gehele assortiment en vind de lashelm die bij u past. 

Elektroden

De meest simpele, en meest gebruikte, lastechniek is elektrodelassen. Elektrodelassen, ook wel MMA-lassen genoemd, kan in de meeste gevallen toegepast worden en is voor zowel professioneel als individueel gebruik bedoeld. Om dit uit te kunnen voeren, hebt u uiteraard elektroden nodig. Wij hebben meerdere elektroden, gaande van basiselektroden tot elektroden voor professioneel gebruik. 

Lasdraad

Lasdraad is het materiaal dat ervoor zorgt dat materialen met elkaar verbonden worden. Het is te koop in meerdere maten; elk lasdraad heeft een andere diameter. Welk lasdraad u nodig bent, ligt dus aan de klus die u heeft en de materialen die u met elkaar wilt verbinden. Bekijk en vergelijk ons aanbod en vind de lasdraad dat bij uw klus past. 

Lasgereedschap bestellen

Bestel uw lasgereedschap vandaag nog en krijg het morgen geleverd. Alle lasapparaten worden gratis geleverd. Heeft u hulp nodig bij het vinden van het beste lasapparaat of de lasaccessoires? Wij helpen u graag verder!