Luchtgereedschap

Filters
155 ProductenPagina 1 van 7
Hyundai Hyundai Compressor Silent 8 Liter
-16%
Hyundai Compressor Silent 8 Liter
189,99 159,99
Güde Güde Compressor Airpower 190/08/6
-17%
Stanley Stanley FatMax Compressor V20 18V - SFMCE520B
-8% t/m 04-07 Cashback € 20
Hyundai Hyundai Geluidsarme Compressor 70 Liter
-16%
Güde Güde automatische slanghaspel 15m1
-22%
Güde Güde Nieten tacker KN14
-17%
Güde Nieten tacker KN14
39,95 32,99
Einhell Gereedschap Einhell TE-AC 24 silent Compressor
-33%
Einhell Gereedschap Einhell TC-PN 50 Tackerset
-22%
Einhell TC-PN 50 Tackerset
79,95 61,99
Güde Güde Compressor 400/10/50 N  V-Blok
-8%
Einhell Gereedschap Einhell TE-AC 50 Silent Compressor
-10%

Luchtgereedschap

Luchtgereedschap zorgt ervoor dat klussen veiliger en eenvoudiger worden. Het wordt ook wel pneumatisch gereedschap genoemd en al het gereedschap dat wordt aangedreven door samengeperste lucht valt hieronder. Uiteraard hoort een compressor hierbij, maar ons assortiment kent nog veel meer luchtgereedschap.  

Compressor

Een (lucht)compressor slaat als het ware buitenlucht op en zet het om in perslucht. Dit kan dan weer gebruikt worden voor ander luchtgereedschap. Er zijn veel klussen die u kunt uitvoeren met een (lucht)compressor. Denk hierbij aan banden oppompen, verf spuiten, oppervlakken schoonblazen, boren, slijpen, en nog veel meer. De lucht van een (lucht)compressor kan overgedragen worden naar ander luchtgereedschap door middel van de bijbehorende slang. 

Luchtaccessoires

Met luchtaccesoires kunt u ook nieten, spijkeren, en nagels schieten. Daarom hebben wij ook nieten, spijkers, en nagels in ons assortiment. Zo kunt u alle benodigdheden voor uw klus op één plek aanschaffen. Met hoge kwaliteit en een lage prijs is kiezen voor onze producten altijd een perfecte keuze. 

Luchtgereedschap

Er valt veel gereedschap onder luchtgereedschap. Daarom hebben wij ook een groot en gevarieerd aanbod in deze categorie. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze Güde nieten tacker die inclusief koffer komt. Ook hebben wij een slagmoersleutelset, een hakbeitelset, en een pneumatische kitspuit. Al ons luchtgereedschap is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat elke klus makkelijker en veiliger uitgevoerd kan worden. 

Luchtkoppelingen

Wilt u uw luchtgereedschap aansluiten op een persluchtleiding? Dan is een luchtkoppeling essentieel. Een luchtkoppeling kunt u ook kennen als een kneumatische koppeling, een compressor koppeling, een luchtslang koppeling, of een perslucht koppeling. Hoe u het ook kent, wij hebben het in verschillende maten in ons assortiment. 

Luchtslang & haspel

Om de lucht van een compressor te gebruiken voor ander luchtgereedschap, hebt u een luchtslang en haspel nodig. Deze hebben uiteraard allemaal dezelfde functie, maar u kunt wel variëren in de lengte ervan. Wilt u wat meer bewegingsvrijheid tijdens uw klussen? Kies dan voor een langere luchtslang. Kunt u de compressor dichtbij u plaatsen tijdens uw klus? Dan kunt u het beste kiezen voor een kortere luchtslang. 

Reduceerventiel

Een reduceerventiel zorgt ervoor dat gas gereduceerd wordt onder hoge druk. Dit houdt in dat het debiet van het gas sterk verminderd wordt waardoor u het veilig kunt gebruiken tijdens uw klussen. Een reduceerventiel is een erg handig product voor het reguleren van de werkdruk en het verhogen van de mate van veiligheid. Ons assortiment kent verschillende soorten reduceerventielen zodat de maat altijd past bij uw wensen.