Werkplaatsinrichting

Filters
24 ProductenPagina 1 van 1

 

Het inrichten van jouw werkplaats, garage of schuur met HoukemaTools.nl

De term werkplaatsinrichting is natuurlijk breed en daardoor allesomvattend. HoukemaTools heeft een assortiment en de leveranciers om de werkplaats, garage of schuur in te richten zoals jij dat zou willen. Dit kan gaan van kleine gereedschapshouders voor het ophangen van de hark, schep of schoffel, maar ook voor het geordend ophangen van boren, schroevendraaiers, moersleutels en tangen.

Wij hebben o.a. de merken Einhell, Hendrik-Jan, Skandia en Huvema in het assortiment. Van Huvema hebben wij bijvoorbeeld gereedschapswanden, welke gecombineerd kunnen worden met een hakensets of losse houders

Huvema heeft naast hetgeen wat wij op de website hebben weergegeven, nog veel meer mogelijkheden voor het inrichten van de werkplaats. Volledige kasten en kastenwanden zijn beschikbaar. Heb je ergens anders online deze kasten gezien? En wil je deze via ons bestellen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice, zij kunnen ook speciaal voor jou werkplaatsinrichtingen bestellen! 

Mobiele werkplaats

HoukemaTools heeft naast de vaste werkplaatsinrichting ook de tools voor een mobiele werkplaats! Zo hebben wij gevulde en lege gereedschapswagens in het assortiment, welke door de werkplaats verreden kunnen worden. Wil je soms toch ook gereedschappen meenemen op klus? Ook dan bieden wij een groot online assortiment met gereedschapskoffer en gereedschapstassen!