Terug

  • Veilige Online Shoppen
  • Online Gereedschap Centrum
  • Gratis verzending vanaf € 75,00 NL

Hogedrukreiniger (9)

Met een hogedrukreiniger kun je verschillende werkzaamheden mee verrichten. Zoals het schoonmaken van bestrating, woning, auto & caravan. Hogedrukreinigers zijn er in vele soorten.

Filters

Hogedrukreiniger

Met een hogedrukreiniger kun je verschillende werkzaamheden mee verrichten. Zoals het schoonmaken van bestrating, woning, auto & caravan. Hogedrukreinigers zijn er in vele soorten. Qua modellen kan er al veel verschil in zitten, maar ook qua kracht en motorvermogen. Wij hebben een verschillend aanbod van hogedrukreinigers. We bieden o.a. Einhell hogedrukreinigers, maar ook van Gude & Eurom. Neem met ons contact op indien u vragen heeft of juist een goed advies wilt.

Wat doet een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger bouwt het druk van het water op door de elektrisch aangedreven pomp die in de behuizing zit. De ook wel hogedrukspuit genoemd zegt het eigenlijk al in de benaming, zorgt er dus voor dat het water met bepaalde druk uit de drukspuit komt. Hiermee kunnen verschillende klussen gerealiseerd worden. Het water wordt op druk gebracht door de pomp en zorgt dat het opdruk blijft, met een krachtige straal kunnen dan de moeilijkste klussen eenvoudig schoongemaakt worden. 

Waar moet je op letten

De lengte tuinslang welke aangesloten zit op de hogedrukreiniger moet minimaal 10m1 zijn. Dit is belangrijk voor een langere levensduur van de motor. Doordat de pomp het water op drukt gaat brengen is het van belang dat de toevoer voldoende lengte heeft. Tevens is een goede verlengkabel belangrijk of sluit de drukspuit rechtstreeks aan op het stopcontact. De meeste hogedrukreinigers beschikken o.a. over een vuilfrees, deze vuilfrees is ideaal hulpmiddel voor het schoonspuiten van o.a. bestratingen. In de kop van de vuilfrees zit een kleine kogel die door het waterdruk rondjes maakt, hierdoor komt het water met een draaiend effect op de grond en slaat het vuil van de bestrating. Deze is uiterste krachtig en perfect om te gebruiken, maar gebruik deze straal niet op als voorbeeld op een auto, het lak kan hierdoor flink beschadigd worden.

Wanneer kies je voor 100bar of 150Bar?

Bent u op zoek bent naar de beste hogedrukreiniger maar u weet niet goed welke? Voor het maken van een juiste keuze is het van belang wat u hiermee gaat doen. Is de hogedrukreiniger alleen bedoeld voor het schoonmaken van mobiliteit, zoals een auto, fiets of camper dan heeft u aan een hogedrukreiniger tot 120 bar genoeg. Indien hier ook grotere werkzaamheden als het reinigen van bestrating of de muren van uw woning, dan is het raadzaam om een te bestellen boven de 120 Bar, deze drukspuiten hebben meer kracht in het water om betere schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

Verschillende hogedrukreinigers

Naast de verschillen als maximale werkdruk of maximaal vermogen zit er ook nog verschil in grote van de hogedrukreiniger, Mobiliteit, aantal standaard accessoires. Mocht u niet zeker zijn over uw keuze, neem dan contact met ons op voor een goed en degelijk advies.

Bestel je hogedrukreiniger bij HoukemaTools

Om een hogedrukreiniger te kopen bij je bij ons aan het juiste adres. HoukemaTools heeft vaak een geschikte aanbieding hogedrukreiniger in huis. Deze kunt u dan eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en wij zorgen voor een snelle en correcte leveren. Ook kan het afgehaald worden in onze showroom om door deskundig personeel een goed advies te krijgen. Klik op uw favoriete model voor meer productspecificaties.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Houkematools 9 / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »