DeWALT

Filters
4 ProductenPagina 1 van 1

DeWALT is een bekend merk dat wereldwijd bekend staat om zijn elektrisch gereedschap en handgereedschap, evenals bijbehorende accessoires. Het bedrijf werd opgericht in 1924 door Raymond E. DeWalt in de Verenigde Staten. DeWALT heeft zich door de jaren heen gevestigd als een vooraanstaand merk in de bouw- en industriele sector.

Het merk is vooral bekend om zijn professionele kwaliteit gereedschappen die worden gebruikt door aannemers, bouwers, timmerlieden en andere vakmensen. DeWALT-producten staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatieve functies die zijn ontworpen om het werk van professionals te vergemakkelijken.

De productlijn van DeWALT omvat een breed scala aan gereedschappen, waaronder boormachines, zaagmachines, schuurmachines, hamers, cirkelzagen en meer. Het bedrijf richt zich ook op draadloos gereedschap met hun XR FlexVolt-systeem, dat krachtige prestaties levert zonder de beperkingen van een snoer.

DeWALT is een dochteronderneming van StanleyBlack & Decker en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige gereedschappen en apparatuur die voldoen aan de eisen van professionals in de bouw- en industriele sector. Het merk geniet wereldwijd een goede reputatie en wordt vaak beschouwd als een betrouwbare keuze voor professionals en enthousiaste doe-het-zelvers.