Menu
Houkematools
Thuiswinkel Waarborg

+31 (0) 52 454 1253

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Hakselaar

Hakselaar
Een hakselaar is een perfect hulpmiddel voor het versnipperen van snoeihout. Zo maakt u van overtollig snoeiafval mooi en compacte houtsnippers. Hakselaars zijn er in diverse soorten, zowel elektrisch als benzine aangedreven. Bestel de hakselaar eenvoudig in onze webwinkel en u krijgt deze snel thuis geleverd.

Wat doet een Hakselaar
Een hakselaar is een ideaal hulpmiddel voor het verkleinen van je snoeiafval wat voortkomt met het werken in de tuin. De hakselaar verpulvert het restafval zodat je minder ruimte nodig hebt voor het afvoeren van het afval, zodat je container niet gelijk vol zit. Of juist te gebruiken als looppaden in je achtertuin. Een hakeslaar hakselt het snoeihout d.m.v. een mes systeem of een wals. Bij verschillende hakselaars wordt dit verder uitgelegd. 

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Verschillende Hakselaars
Wij hebben verschillende soorten tuinhakselaars. Elektrische hakselaar met een mes systeem, maar ook met een wals. De houtversnipperaar met een mes systeem zijn erg geschikt voor dun en flexibel houtafval, zoals coniferen en laurier. Takken die moeilijk te breken zijn, kunnen met een mes systeem beter verhakselt worden. Grotere en dikkere takken kunnen beter met een wals systeem, deze worden door een grote metalen draaischijf en opvangplaat verpulverd tot kleine reststukken.  Afhankelijk van het formaat tuinafval kan er een hakselaar op afgestemd worden.

Merken Hakselaar
Bij HoukemaTools hebben we diverse merken hakselaar. Einhell elektrische hakselaars maar ook van Gude. Geschikt voor de professional, maar ook voor de doe-het-zelfer. Gebruik onze filter om bijvoorbeeld op prijs te filteren of op  merk.

Bestel je Hakselaar bij HoukemaTools
Bij ons kun je heel eenvoudig een hakselaar kopen. Bekijk de modellen in onze webwinkel en klik op uw favoriet voor meer productinformatie. Neem met ons contact op indien hier nog vragen over zijn en wij helpen u graag.  Indien de keuze al gemaakt is, dan kunt u de hakselaar veilig online bestellen en wij zorgen voor de aflevering bij u op locatie.