Terug

Einhell Premium Dealer

Einhell Premium Dealer

Heeft u een nieuwe machine nodig? Overweegt u de investering in een accu concept maar heeft u meer uitleg nodig? Wilt u alles weten over de machines voordat u ze koopt? Dan is de Einhell Premium dealer er voor u. Bij ons komt u terecht bij getrainde medewerkers voor telefonisch advies. En mocht u met een machine onverhoopt ooit tegen een probleem aanlopen? Ook dan kunnen wij u ons als Einhell Premium dealer natuurlijk helpen. Bij HoukemaTools is vrijwel het volledige Einhell assortiment uit voorraad leverbaar. Wilt u specifiek een bepaald model, neem dan vooraf contact op om te verifiëren of dat exacte model aanwezig is zodat u niet voor niets langskomt om het product af te halen.

     

     

 

Problemen met uw Einhell gereedschap?

Mocht er zich toch een probleem voordoen met een Einhell machine, dan helpen we u natuurlijk graag om dit probleem op te lossen.

Op iedere machine wordt standaard 24 maanden garantie gegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw machine te registreren voor een 12 maanden garantieverlening waardoor u in totaal 36 maanden garantie heeft. Op accu's is een afwijkende garantieperiode van 6 maanden van toepassing. Voor de accu's uit ons Power-X-Change concept heeft u de mogelijkheid om na registratie de garantie kosteloos te verlengen tot 24 maanden. Niets is vervelender dan dat middenin een verbouwing uw machine ermee stopt. Bij een Premium dealer zijn er leen-machines beschikbaar die u kunt gebruiken tijdens de reparatieperiode, zodat u gelijk door kunt gaan met uw klus. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Houkematools 9 / - Reviews @
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »