Steinel

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

Steinel is een Duits merk dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige apparaten voor het automatiseren van verlichting en het detecteren van beweging. Het bedrijf staat vooral bekend om zijn innovatieve sensortechnologieën, die worden toegepast in een breed scala aan producten, waaronder buitenverlichting, binnenverlichting, en warmtepistolen.

Een van de meest prominente producten van Steinel zijn de bewegingssensoren die worden gebruikt in buitenverlichting. Deze sensoren zijn ontworpen om beweging te detecteren en vervolgens de verlichting automatisch in te schakelen, waardoor energie wordt bespaard en de veiligheid wordt verbeterd. Steinel biedt een verscheidenheid aan modellen en ontwerpen om te voldoen aan verschillende behoeften en esthetische voorkeuren.

Naast verlichtingssystemen produceert Steinel ook warmtepistolen voor industriële toepassingen, zoals lassen, krimpen en het buigen van kunststof. Deze warmtepistolen staan ​​bekend om hun hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie.

Steinel heeft een sterke reputatie opgebouwd als een toonaangevend merk op het gebied van sensor- en verlichtingstechnologie. Het bedrijf streeft naar innovatie en kwaliteit in al zijn producten, wat heeft bijgedragen aan zijn succes op wereldwijde schaal. Steinel-producten worden vaak gebruikt in zowel residentiële als commerciële omgevingen vanwege hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en functionaliteit.