Nedco

Filters
12 ProductenPagina 1 van 1

In 1986 begon Nedco in twee garageboxen van totaal 50m². Hier is de basis gelegd voor het Nedco zoals iedereen dat nu kent. De afgelopen 35 jaar heeft Nedco vele ontwikkelingen doorgemaakt. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een locatie van wel 7000m2. In 1986 ging Nedco van start met de verkoop van de kunststof lekbak. Deze lekbak is nog steeds onderdeel van het assortiment en vormt samen met ruim 3000 andere producten het assortiment van Nedco.

De eerste jaren bestond ons assortiment voornamelijk uit kunststof ventilatieartikelen, witgoedaccessoires en folderdisplays. Met het openen van een eigen fabriek in China waren er steeds meer mogelijkheden om producten van aluminium, staal en RVS te maken. De specialisaties in de ventilatie, DHZ en presentatiebranche zijn verder versterkt met een enorm assortiment aan producten, waarvan het meeste in eigen beheer wordt ontwikkeld én geproduceerd.

De kern van het assortiment van Nedco bestaat hedendaags dan ook uit Ventilatie, Witgoed én Display producten, gemaakt van zowel kunststof als metaal.