Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, vandaag verstuurd
De online Gereedschap Specialist
Einhell Power-X-Change: Hoe werkt het?

Einhell Power-X-Change: Hoe werkt het?

1 reactie minuten lezen
Power-X-Change is het meest innovatieve accusysteem van Einhell. Dankzij het Power-X-Change systeem is het gemakkelijk om tussen verschillende machines te wisselen en de accu’s te vervangen. Doordat Einhell gebruik maakt van de nieuwste technologieën, hebben ze een systeem gecreëerd dat efficiëntie en flexibiliteit combineert.

Power-X-Change is het meest innovatieve accusysteem van Einhell. Dankzij het Power-X-Change systeem is het gemakkelijk om tussen verschillende machines te wisselen en de accu’s te vervangen. Doordat Einhell gebruik maakt van de nieuwste technologieën, hebben ze een systeem gecreëerd dat efficiëntie en flexibiliteit combineert.

Het multifunctionele accusysteem

Door gebruik te maken van het Power-X-Change accusysteem van Einhell kunt u genieten van ultieme flexibiliteit en efficiëntie. Het multifunctionele accusysteem biedt namelijk de mogelijkheid om alle producten uit de Power-X-Change productlijn met elkaar te combineren. Hierdoor hoeft u nooit meer last te hebben van verlengsnoeren of iets dergelijks. Wanneer u gebruikmaakt van het Power-X-Change accusysteem, kunt u namelijk werken met één type accu. Efficiënt werken staat bij Einhell op dit moment centraal, en dat zien we ook terug in de Power-X-Change productlijn.

 

Einhell Power-X-Change 18v 5,2Ah Li-Ion Plus Accu DUOEinhell 18V Booster Power-X-ChangeEinhell Power X-Change 18V 2,0 Ah Li-Ion AccuEinhell Power-X-Change Snellader 4A

Eén accu voor meer dan 200 gereedschappen

We gaven het hierboven al even aan; de nieuwe Power-X-Change staat voor efficiëntie en flexibiliteit. Het resultaat van deze visie is dan ook dat er op dit moment meer dan 200 verschillende machines, zowel tuin als andere tools, beschikbaar zijn binnen de Power-X-Change productlijn. Denk bijvoorbeeld aan robotmaaiers, schroefboormachines, kettingzagen, en nog veel meer. Doordat de Power-X-Change productlijn verschillende accugereedschappen aanbiedt, staat de Power-X-Change productlijn ook bekend als één van de meest uitgebreide én innovatieve accusystemen die op dit moment in de markt aanwezig zijn. Naast het feit dat er veel verschillende gereedschappen beschikbaar zijn binnen de productlijn, staat de Power-X-Change productlijn ook bekend als één van de meest eenvoudige accusystemen.

Einhell TE-CD 18/2 Li KIT Accu-SchroefboormachineEinhell FREELEXO 450 BT Solo, Robotmaaier, Power X-ChangeEinhell TE-CD 18/50 Li-i BL Accu Klopboor-/ Schroefmachine

Altijd de goede accu bij de hand

Met Power-X-Change bent u altijd verzekerd van de juiste accu voor uw machine en project. Ons aanbod van Power-X-Change accu’s varieert van flexibele allround accu’s tot zeer uitzonderlijk krachtige en duurzame accu’s, die u bovendien kunt verkrijgen in verschillende spanningen en capaciteiten. Maar dat is niet het enige: voor speciale, krachtige machines is de Twin Pack-technologie (36V) ontwikkeld zodat u twee Power-X-Change accu’s tegelijkertijd kunt gebruiken, voor een verdubbeling van de prestaties en gebruiksduur. Door de Twin Pack-technologie kunt u de klus of projecten efficiënt en snel uitvoeren. Allemaal dankzij één accu systeem.

Einhell Power X-Change 18V 4,0 Ah Li-Ion Accu PlusEinhell Power X-Change 18V 5,2 Ah Li-Ion Plus AccuEinhell Power X-Change 18V 2,5 Ah Li-Ion Accu DUOEinhell Power-X-Change 18v 5,2Ah Li-Ion Plus Accu DUO

Milieuvriendelijker klussen of tuinieren

Doordat al het Power-X-Change gereedschap werkt op één soort accu, werkt u vele malen milieuvriendelijker dan tuingereedschap op brandstof. Door gebruik te maken van Power-X-Change gereedschap komen er simpelweg geen schadelijke uitlaatgassen vrij, wat bij gereedschappen op brandstof wél het geval zou zijn.

Einhell AQUINNA Accu Tuinpomp

Minder geluidsoverlast

Minder geluidsoverlast is wellicht niet de belangrijkste reden waarop u gereedschap uitkiest, maar toch is het mooi meegenomen wanneer uw gereedschap minder geluid produceert. Dat is dan ook aan de orde bij het Power-X-Change gereedschap. Alle producten van de Power-X-Change productlijn produceren veel minder geluid dan gereedschap op brandstof of elektra.

Skandia oordop set 11-deligSkandia Gehoorbeschermer 26dBSkandia Gehoorbeschermer 30dBSkandia Oordopjes 25dB

peter Geplaatst op 06/09/2023

wat een mooi assortiment, geweldige prijzen en uitstekende service.

Laat een reactie achter
Vergelijk producten0