Menu
Houkematools
Thuiswinkel Waarborg

+31 (0) 52 454 1253

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Elektrisch Handgereedschap

Elektrisch handgereedschap

Elektrisch handgereedschap kopen? HoukemaTools biedt een compleet assortiment in allerlei soorten en maten. Van boormachines en freesmachines tot aan muurfrezen. Bij HoukemaTools vindt u onder andere elektrische handgereedschappen van het bekende toonaangevende merk: Einhell. Dit merk zit met haar moederbedrijf gevestigd in Duitsland en de producten worden werkelijk over de gehele wereld verkocht. Einhell komt regelmatig met nieuwe producten op de markt, ontwikkeld door experts van diverse afdelingen.

Topmerken voor elektrisch handgereedschap

Naast Einhell hebben wij ook nog diverse andere topmerken in het assortiment. Hoogwaardige labels die diverse soorten handgereedschap op de markt brengen, zoals accuboormachines, cirkelzagen en freesmachines. Naast deze producten kunt u bijvoorbeeld ook een luchtcompressor voordelig bij ons bestellen.

Artikelen 1 tot 30 van 290 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 290 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Gebruik van elektrisch handgereedschap

U bent mogelijk een professional op zoek naar elektrisch handgereedschap voor bouwactiviteiten of een leek die deze voor persoonlijk gebruik wil gebruiken. Als u elektrisch handgereedschap online wilt kopen, is dit het ideale platform voor u. Blader door de verschillende beschikbare mogelijkheden en categorieën en bestel wat bij u het beste past.

De verschillende soorten elektrisch handgereedschap

Met ons brede assortiment elektrisch handgereedschap kunt u met het grootste gemak en professionaliteit werken en het beste uit onze elektrische handgereedschappen halen. Maak kennis met de beste merken. Elektrisch handgereedschap van HoukemaTools is handig in elk huis. Elektrisch handgereedschap kopen bij HoukemaTools? Wij bezorgen overal in het land aan de deur.

Bekijk ook onze collectie niet-elektrisch handgereedschap.

Elektrisch handgereedschap: wat is het?

De meest voorkomende soorten elektrisch handgereedschap maken gebruik van elektromotoren. Verbrandingsmotoren en perslucht worden ook vaak gebruikt. Andere krachtbronnen zijn stoommachines, directe verbranding van brandstoffen en drijfgassen of zelfs natuurlijke krachtbronnen zoals wind of bewegend water.

Elektrisch handgereedschap wordt vaak gebruikt in de industrie, de bouw, boren, snijden, vormgeven, schuren, slijpen, frezen, polijsten en meer.

Wat zijn de voordelen van elektrisch handgereedschap?

 • Elektrisch handgereedschap is geschikt voor zware werkzaamheden of de ‘doe-het-zelf’ klussen;
 • Ons elektrisch handgereedschap is te gebruiken op grote schaal;
 • Met elektrisch handgereedschap ga je veel sneller en effectiever te werk dan handgereedschap.

Koop het beste elektrische handgereedschap online

Elektrisch gereedschap is uw hulpmiddel om moeizame en tijdrovende taken uit te voeren zoals boren, spijkeren, kotteren en hameren, om er maar een paar te noemen. Elektrisch handgereedschap kan in grote lijnen worden onderverdeeld in twee categorieën - stationaire elektrische gereedschappen en draagbare elektrische gereedschappen. HoukemaTools verzekert u van 100% echte producten met fabrieksgarantie op alle genoemde artikelen, inclusief handgereedschap en alle industriële veiligheidsmaterialen.

Bespaar tijd, wees efficiënt en kostenbesparend!

Elektrisch handgereedschap is effectief omdat ze de broodnodige stuwkracht toevoegen aan uw handenarbeid, meestal met behulp van elektromotoren, magnetische mechanismen, hydraulische mechanismen, verbranding of zelfs perslucht!

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Wilt u elektronisch handgereedschap kopen op HoukemaTools.nl? Bestel direct online of vraag advies aan één van onze deskundigen. Ontdek ons complete aanbod. Toch niet tevreden met het product? Wij bieden 14 dagen bedenktijd.