Menu
Houkematools
Thuiswinkel Waarborg

+31 (0) 52 454 1253

 
Veilig online winkelen
 
14 Dagen bedenktijd
 
Verzending € 4,95 & Gratis vanaf € 75,- NL
 
Snelle levering
 
Meer dan 20 jaar ervaring

Gereedschap

Gereedschap voor de professional en hobbyist, bij HoukemaTools zit u goed. Grote eigen voorraad gereedschap in ons assortiment vindt u o.a. handgereedschap, elektrisch gereedschap en stationair gereedschap. Ook voor gereedschap zoals las en luchtgereedschap hebben wij een compleet aanbod. Scherpe prijzen en snelle levering zijn bij ons een van de belangrijkste aspecten, maar ook zijn wij een partij voor u met verstand van techniek.

Artikelen 1 tot 30 van 1494 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 30 van 1494 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

HoukemaTools gereedschap

Bij HoukemaTools vindt u een grote eigen voorraad gereedschap tegen lage prijzen. Van handgereedschap, elektrisch gereedschap tot aan stationair gereedschap en las en luchtgereedschap. Scherpe prijzen en snelle levering zijn bij ons een van de belangrijkste aspecten, maar ook zijn wij een partij voor u met verstand van techniek. Alle bestellingen die voor 17:30 geplaatst worden, worden de volgende dag bezorgd.

Autogereedschap

Voor autogereedschap en autoaccessoires bent u bij HoukemaTools tevens aan het juiste adres. Voor aanvang van uw klus bieden wij u onder andere assteunen, garagekrikken en bagagebinders (met ratel!), op deze manier weet u zeker dat u veilig aan uw klus kunt beginnen. Tevens bieden wij bij HoukemaTools alle gereedschappen om uw onderhoud of reparatie uit te voeren en goed af te sluiten. Denk hierbij aan poetsmachines en acculaders of omvormers. Ook al deze gereedschappen heeft u bij bestelling voor 17:30 morgen in huis.

Tuingereedschap

Werken in de tuin wordt naast leuk ook snel met het tuingereedschap van HoukemaTools. Of het nu gaat om het bevochtigen van uw tuin met een tuinsproeier of om het bladvrij maken van uw tuin met een bladblazer, bij HoukemaTools vindt u al uw tuingereedschappen en tuinbenodigdheden.